1. hét / 5. nap – Dávid, a pásztorfiú

Olvasd el: Zsoltárok 100
IMÁK: Zsoltárok 100:3

A zsoltáros bátorít bennünket arra, hogy megünnepeljük azt a kiváltságot. hogy közel vagyunk a mi Pásztorunkhoz. Mint a juhai, abban az áldásban részesülhetünk, hogy állandóan jelen van, bőségesen ellát és biztonságos védelmet nyújt. A szívünk telve kellene legyen hálaadással, hisz annyi mindent tett értünk Isten. Ma tudunk Hozzá közeledni és inni az irgalma kútjából. Micsoda ajándék!
Minden nap azt kell válasszuk, hogy szorosan követjük a nyomát és figyelmesen hallgassunk a szavára. Ha csak egyedül vagyunk, könnyű prédák leszünk az ellenség számára. Lépj be a biztonságos legelőre, ahol Isten gondoskodik a gyermekeiről és ne vándorolj el a saját utadra. A legbiztonságosabb hely a világon az az Ő közelsége. A teljes öröm abból származik, hogy dicsőítjük a Pászort és megadjuk magunkat Neki. Hogy közeledsz ma Hozzá? Hogy fogsz olyan hálás életet élni, ami a dicsőségére lesz?
Uram, köszönöm, hogy körülveszel a te gondoskodásoddal és biztosítasz minden felől, amire szükségem van erre a napra. Segíts nekünk, hogy szorosan kövessük a nyomodat minden napon az életünkben. Ámen.
—–

I- Másold le a napi IGEVERSEKET a Bibliádból.
M- Jegyezz fel 1-2 MEGFIGYELÉST.
Á- Jegyezz fel 1-2 gondolatot, amit az olvasottakból ÁTÜLTETSZ a gyakorlatba
K – KÖSZÖND meg, amit ma tanultál / KÉRJ Istentől a szíved mélyéből.

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .