6. hét / 2. nap – Miért hallgat meg Isten? Mert Ő meghallgatja gyermekeit

Olvasd el: 1. János 5: 13-15

János egy gyönyörű ígéretet oszt meg a hívőkkel, azt az ígéretet, hogy Isten hallja azokat, akik Őt szeretik. Sok hívő veszíti el a reménységét és kételkednek abban, hogy vajon a körülményeket, amivel szembe kell néznünk, észreveszi Isten egyáltalán? Isten azonban megígéri ezt, mégpedig azért, mert nagyon szeret minket és Jézus feltámadása miatt rendelkezhetünk az Ő állandó jelenlétével, új reménységgel, teljesen új élettel és jövőbeni örökséggel a mennyben.

Milyen szellemi, vagy szívbéli kísértés tart távol attól, hogy elhidd azt, hogy Isten meghallgatja imáidat? Mi lenne, ha ma imádkoznál azért, hogy megbizonyosodj az Igében található Ígéretekről?

Édesatyám, köszönöm, hogy fontos vagyok számodra. Köszönöm, hogy hallasz engem. Uram, segíts nekem, hogy meg tudjak bízni ígéreteidben, amit az Igében találok. Hadd ne befolyásolja szívemet a válasz, amit esetleg Tőled kapok, hanem inkább az ígéret, hogy Te hallasz engem és gondoskodsz rólam. Jézus nevében, Ámen!

***

I- Másold le a napi IGEVERSEKEKET a Bibliádból.

M- Jegyezz fel 1-2 MEGFIGYELÉST.

Á- Jegyezz fel 1-2 gondolatot, amit az olvasottakból ÁTÜLTETSZ a gyakorlatba

K – KÖSZÖND meg, amit ma tanultál / KÉRJ Istentől a szíved mélyéből.

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .